Γενικοί Όροι - Κανονισμοί Συμμετοχής

  1. Στο WBDC μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ανήκουν σε κάποια κατηγορία από τις αναφερόμενες στο αρχείο PDF της διοργάνωσης που μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι μέλη ακαδημιών, σχολών, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, συλλόγων χορού, γυμναστηρίων κλπ αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές που δεν αντιπροσωπεύουν κάποιον φορέα.
  3. Οι χορευτές πρέπει να ανήκουν και να υποστηρίζουν ακριβώς αυτό που δηλώνουν για τη συμμετοχή τους (επίπεδο, ηλικία, χρονικό όριο, αριθμός χορευτών).
  4. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των ίδιων χορευτών στην ίδια κατηγορία με έξτρα χρέωση συμμετοχής και εφόσον διαφέρει η παρουσίαση μουσικά, χορευτικά και ενδυματολογικά.
  5. Οι αρχηγοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για τη σωστή προετοιμασία των χορευτών και τη μουσική της συμμετοχής τους.
  6. Οι χορευτές θα πρέπει να είναι στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη της κατηγορίας τους για τυχόν αλλαγή του προγράμματος ή από ακυρώσεις κλπ.
  7. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την προσωπική τους υγεία και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τραυματισμό χορευτή, απώλεια ή φθορά αντικειμένων.
  8. Με τη δήλωση συμμετοχής ο κάθε συμμετέχοντας αποποιείται των πνευματικών του δικαιωμάτων από φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις κλπ που τυχόν πραγματοποιήσει η διοργάνωση για δική της χρήση.
  9. Η χορευτική μουσική των συμμετεχόντων ως προς τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μουσικής είναι καθαρά επιλογή του εκάστοτε συμμετέχοντα και η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη.

Ειδικοί Όροι - Κανονισμοί Συμμετοχής

  1. Απαγορεύεται η χρήση επικίνδυνου εξοπλισμού / αξεσουάρ στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού τόσο για τον ίδιο τον συμμετέχοντα όσο και για τους υπόλοιπους που θα ακολουθούν ή τους θεατές. Συμμετοχή που θα παραβεί τον κανόνα θα διακόπτεται και θα ακυρώνεται.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, απορία κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Senso Dance

Σύλλογος Αθλητικού και Κοινωνικού Χορού Θεσσαλονίκης

Αγίας Τριάδος 8, Σταυρούπολη

Τηλ: 6984912310

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-23:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα νέα μας