Ιστορικό Συλλόγου

Ο Σ.Α.Κ.Χ.Θ. "SENSO" ιδρύθηκε στις 31 Ιουλίου του έτους 2009 με έδρα τη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης σε έναν υπόγειο χώρο 100 τμ.

Σήμερα, λειτουργεί σε νέο, ανακαινισμένο ισόγειο χώρο 300 τμ στην ίδια περιοχή για να μπορεί να δέχεται τα μέλη του σε ένα πιο ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού και του κοινωνικού χορού σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με τη λειτουργία τμημάτων εκμάθησης και εκγύμνασης για κάθε είδος χορού και για όλες τις ηλικίες, καθώς και με την προετοιμασία και συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες, τοπικής, περιφερειακής, πανελλήνιας, αλλά και διεθνούς κλίμακας, δημιουργία εκδηλώσεων, συνεστιάσεων, χοροεσπερίδων, εκδρομών, ομιλιών, προβολές video, ενημέρωση από προπονητές, ιατρούς, εκπαιδευτές, και άλλους ειδικούς Έλληνες ή ξένους, εκπαίδευση μέσω η/υ και πολυμέσων κ.ά.

Από την ημέρα ίδρυσης μας έως σήμερα συμμετέχουμε σε πολλές δραστηριότητες (χορευτικές, αθλητικές, φιλανθρωπικές, εθελοντικές κ.ά.) εντός και εκτός Ελλάδας όπου έχουμε λάβει και τις ανάλογες διακρίσεις, τόσο με τη βοήθεια του Δ.Σ. και των χοροδιδασκάλων μας όσο και με τη συμμετοχή των μελών μας σε κάθε πρόσκληση-πρόκληση.

Επίσης, είμαστε Δημιουργοί και Διοργανωτές του "CROWD" International Dance Festival από το έτος 2010 έως σήμερα που σημειώνει μεγάλη πρόοδο και επιτυχία (βλ. στο μενού CROWD IDF).

Ο "SENSO" είναι μέλος και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από τους:

Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος (Ε.Σ.Χ.Ε.), Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (Ε.Ο.Α.Χ.), World Dance Council (WDC), International Dance Organization (I.D.O.), International Dance Union (I.D.U.), Conseil International de la Danse - UNESCO (C.I.D.), World Artistic Dance Federation (W.A.D.F.), World Association of Performing Arts (W.A.P.A.).

Senso Dance

Σύλλογος Αθλητικού και Κοινωνικού Χορού Θεσσαλονίκης

Αγίας Τριάδος 8, Σταυρούπολη

Τηλ: 6984912310

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-23:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα νέα μας