Γενικοί Όροι - Κανονισμοί Συμμετοχής

 1. Στο CROWD I.D.F. μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ανήκουν σε κάποια κατηγορία από τις αναφερόμενες στον “πίνακα κατηγοριών” της διοργάνωσης.
 2. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι μέλη ακαδημιών, σχολών, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, συλλόγων χορού, γυμναστηρίων κλπ αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές που δεν αντιπροσωπεύουν κάποιον φορέα.
 3. Οι χορευτές πρέπει να ανήκουν και να υποστηρίζουν ακριβώς αυτό που δηλώνουν για τη συμμετοχή τους (επίπεδο, ηλικία, χρονικό όριο, αριθμός χορευτών).
 4. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των ίδιων χορευτών στην ίδια κατηγορία με έξτρα χρέωση συμμετοχής και εφόσον διαφέρει η παρουσίαση μουσικά, χορευτικά και ενδυματολογικά.
 5. Στις διπλές συμμετοχές της ίδιας κατηγορίας με τους ίδιους χορευτές υπερισχύει η ανώτερη βαθμολογικά συμμετοχή ως προς την διεκδίκηση των τριών πρώτων θέσεων της κατάταξης. Αυτό δεν ισχύει εάν τουλάχιστον το 50% των χορευτών διαφέρει από την άλλη συμμετοχή της κατηγορίας που σε αυτή την περίπτωση διεκδικούν κανονικά μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

 6. Οι αρχηγοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για τη σωστή προετοιμασία των χορευτών και τη μουσική της συμμετοχής τους.
 7. Οι χορευτές θα πρέπει να είναι στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη της κατηγορίας τους για τυχόν αλλαγή του προγράμματος ή από ακυρώσεις κλπ.
 8. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την προσωπική τους υγεία και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τραυματισμό χορευτή, απώλεια ή φθορά αντικειμένων.
 9. Με τη δήλωση συμμετοχής ο κάθε συμμετέχοντας αποποιείται των πνευματικών του δικαιωμάτων από φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις κλπ που τυχόν πραγματοποιήσει η διοργάνωση για δική της χρήση.
 10. Η χορευτική μουσική των συμμετεχόντων ως προς τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μουσικής είναι καθαρά επιλογή του εκάστοτε συμμετέχοντα και η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη.

Ειδικοί Όροι - Κανονισμοί Συμμετοχής

 1. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε υλικού/αντικειμένου που μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τον συμμετέχοντα, τις υπόλοιπες συμμετοχές, θεατές και για το χώρο.
 2. Στις κατηγορίες Latin – Ballroom – Caribbean – Argentine Tango όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να χρησιμοποιούν υποδήματα χορού.

Κριτήρια Αξιολόγησης και Τρόποι Βαθμολόγησης


DANCE DISCIPLINES 1


Τα κριτήρια αξιολόγησης για τις Solo Κατηγορίες είναι τα εξής: Technic, Interpretation, Music-Rhythm, Choreography

 1. Οι κριτές βαθμολογούν στο κάθε ένα από το 1 (κατώτερο) έως το 10 (ανώτερο).
 2. Η ανώτερη συνολική βαθμολογία ανά κριτή είναι οι 40 βαθμοί.
 3. Για τις Duo και Group κατηγορίες υπάρχει ένα επιπλέον κριτήριο που είναι το εξής: Synchronization
 4. Ισχύει ότι και στις Solo κατηγορίες με ανώτερη συνολική βαθμολογία ανά κριτή τους 50 βαθμούς.

DANCE DISCIPLINES 2

 1. Στις Solo και Couple κατηγορίες οι κριτές μαρκάρουν όσους επιθυμούν να δουν στον επόμενο γύρο (προημιτελικό, τελικό κλπ) εάν αυτό χρειαστεί.
 2. Στον τελικό βαθμολογούν απευθείας με θέσεις δίνοντας στους χορευτές 1η, 2η, 3η κλπ.
 3. Στις Duo και Group κατηγορίες οι κριτές βαθμολογούν όπως ακριβώς και στo Disciplines 1.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, απορία κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Senso Dance

Σύλλογος Αθλητικού και Κοινωνικού Χορού Θεσσαλονίκης

Αγίας Τριάδος 8, Σταυρούπολη

Τηλ: 6984912310

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-23:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα νέα μας