Φεστιβάλ

Το CROWD ξεκίνησε την πορεία του το έτος 2010 και έως σήμερα σημειώνει μεγάλη άνοδο και επιτυχία.

Δημιουργός και Διοργανωτής του CROWD International Dance Festival είναι ο Σύλλογος Αθλητικού & Κοινωνικού Χορού Θεσσαλονίκης "SENSO".

Υπεύθυνος Διοργάνωσης – Συντονιστής από την έναρξη του φεστιβάλ έως σήμερα είναι ο κος Δημήτριος Τσακίρης (Πρόεδρος του Συλλόγου “SENSO” - Χοροδιδάσκαλος – Διεθνής Κριτής Χορού).


Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χορευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς χορού χωρισμένους ανά στυλ και ηλικιακά επίπεδα διεκδικώντας το κύπελλο του CROWD I.D.F. σε κάθε κατηγορία αντίστοιχα.

Επίσης, καταξιωμένοι χοροδιδάσκαλοι, χορογράφοι ή μέλη της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ θα πραγματοποιούν χορευτικά σεμινάρια που μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή.

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζετε από Έλληνες και ξένους κριτές.


Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαΐου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Ελλάδα).

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" στην Πολίχνη του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ενεργές έως και τις 21 Απριλίου, στις 12μ.μ.Τις ημέρες του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού.


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

τηλ.: 0030 6984912310

url: www.sensodance.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: www.facebook.com/crowd.idf

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ (διαγωνισμών και σεμιναρίων) θα ανακοινώνεται μετά την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής.

Senso Dance

Σύλλογος Αθλητικού και Κοινωνικού Χορού Θεσσαλονίκης

Αγίας Τριάδος 8, Σταυρούπολη

Τηλ: 6984912310

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-23:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα νέα μας